Reviews

Het complete plaatje!

Rated 5,0 out of 5
maart 24, 2024

Myrthe heeft op onze bruiloft tijdens de ceremonie de sterren van de hemel gezongen.

Het was fantastisch mooi, wij hebben een verzoeknummer aangevraagd en die heeft ze speciaal voor onze dag ingestudeerd, wat het voor ons nog persoonlijker maakte.

Myrthe heeft met haar stem perfect bijgedragen aan het begin van onze mooie dag. Ze is meedenkend en fexibel en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Van tevoren wordt alles neergezet en jij hoeft je als bruidspaar geen zorgen te maken over de muziek.

Ik zou ieder bruidspaar aanraden om met Myrthe in zee te gaan, want ze maakt de dag compleet!

Nicole van Tuil
Verified

Aanwinst op je bruiloft!!

Rated 5,0 out of 5
januari 26, 2024

Myrthe heeft op onze bruiloft gezongen tijdens de ceremonie en wat was het prachtig. We krijgen er vandaag de dag nog complimenten over van de gasten. De communicatie verloopt altijd soepel en respectvol, Myrthe neemt alles zelf mee (inclusief een warm en rustig overkomen en gepaste humor) en zorgt er met haar warme stem voor dat je helemaal mee wordt genomen in de muziek. Een muzikaal talent is ze zeker, en zelfs dat is een understatement. Ze heeft menig gast tot tranen gebracht met haar zangtalent ūüėČ

Ze zorgt dat ze er prachtig bij staat, controleert alle apparatuur ruim van te voren zodat alles op het moment supreme goed en snel werkt. Alles klopt tot in de puntjes en er wordt geen detail over het hoofd gezien. Ik zou Myrthe aan iedereen aanbevelen!!

Estelle Baars
Verified

Helemaal perfect!

Rated 5,0 out of 5
januari 19, 2024

Niks op aan te merken en ben zeer tevreden. Het was helemaal top.

Danielle
Verified

Mooi gezongen

Rated 5,0 out of 5
december 27, 2023

Myrte heeft prachtige kerstnummers gezongen tijdens het kerstdiner met ons personeel bij ons thuis in de boerderij. Een fijne verschijning met mooie stem, zeker aan te bevelen. Bedankt Myrte.

Erwin
Verified

Myrthe weet de sfeer erin te brengen

Rated 5,0 out of 5
december 18, 2023

Ad hoc hebben wij Myrthe geboekt voor onze jaarlijkse kerstborrel. De communicatie was al gelijk super fijn. Ze reageert snel, denkt mee met onze wensen en zet een zeer gezellig optreden neer. Ze zingt prachtig en voelt goed aan wat het feestje nodig heeft. Voor een volgend kerstfeest zal ik zeker contact met Myrthe opnemen. Nogmaals bedankt!

Vanessa
Verified

Prachtig gezongen!

Rated 5,0 out of 5
september 26, 2023

Myrthe heeft afgelopen vrijdag op onze bruiloft tijdens de ceremonie 4 liedjes gezongen. Ze heeft prachtig gezongen! Het raakte ons, het raakte de gasten. Myrthe deed dit super goed en haar zang heeft onze ceremonie een gouden randje gegeven!

Cindy
Verified

Huwelijksceremonie

Rated 5,0 out of 5
augustus 29, 2023

Myrthe heeft gezongen tijdens onze huwelijksceremonie. De communicatie vooraf verliep prettig via de mail. Op de dag zelf was ze ruim voor de ceremonie aanwezig en heeft gezorgd dat alles perfect in orde was. Myrthe kan heel mooi zingen. Wij zelf, maar ook onze gasten hebben van haar genoten. De ceremonie kreeg door haar zangkunsten een nog mooiere lading. Echt een aanrader!

Paulinda Kromwijk
Verified

Myrthe

Rated 5,0 out of 5
augustus 15, 2023

Myrthe heeft gezongen op onze sprookjes bruiloft.. in één woord geweldig.. kregen van iedereen te horen dat het zo mooi was . Door haar zang is onze dag nog mooier geworden..

Glynis
Verified

Superleuk optreden!

Rated 5,0 out of 5
augustus 6, 2023

Myrthe was mooi op tijd en stelde zich netjes voor. Het contact vooraf en tijdens het optreden was helemaal prima. Voor het optreden ook altijd snel reactie als er nog vragen zijn, dus dat is heel fijn. De gasten op mijn feest vonden Myrthe heel goed zingen en hebben genoten van haar optreden. Ik was zelf ook heel blij met het optreden. Vooraf kon ik de songs kiezen die zij zou zingen, dus elk nummer was ook fijn om te horen. Ze heeft echt een hele mooie stem! Voor herhaling vatbaar. Bedankt Myrthe voor je optreden!

gerjan
Verified

Bruiloft Danny & Raphaela

Rated 5,0 out of 5
juli 4, 2023

Myrthes optreden op onze bruiloft was een prachtige aanvulling tijdens de kerkdienst en heeft de dag nog specialer gemaakt. Ze heeft een super mooie stem en daarmee een unieke sfeer gecre√ęerd. Iedereen was onder de indruk en heeft er enorm van genoten. Myrthe is vriendelijk en de communicatie vooraf liep heel soepel. Ze is erg behulpzaam, denkt mee en deed er alles aan om het optreden naar onze wensen te laten verlopen (ook ons verzoeknummer heeft ze schitterend gezongen). Myrthe is een echte aanrader!

Raphaela
Verified

Bruiloft Jeroen en Marijn

Rated 5,0 out of 5
juli 2, 2023

Wat een geweldige dag ! Myrthe maakte met haar mooie stem onze speciale dag nog specialer! Iedereen was onder de indruk van haar en kregen we veel complimenten erover . Het contact verliep super makkelijk veel idee√ęn uitgewisseld, denkt heel goed met je mee en verwerkt je wensen top! Wij zouden haar zo weer boeken als we iets hebben !

Jeroen en Marijn
Verified

Top

Rated 5,0 out of 5
juni 22, 2023

Myrthe zong meteen de sterren van de hemel en zag er prachtig uit. Ze heeft de dag voor ons compleet gemaakt. Een aanrader voor ieder die de bruiloft extra beladen wilt hebben. Top ook in fe communicatie en zelfs een verzoeknummer gedaan speciaal voor ons.

Marco
Verified

Prachtig gezongen op onze bruiloft!

Rated 5,0 out of 5
juni 21, 2023

Myrthe heeft prachtig gezongen op onze bruiloft tijdens de ceremonie, afgelopen dinsdag in Hellendoorn. Een prachtige stem, iedereen was onder de indruk. We hadden ons geen betere zangeres kunnen voorstellen. Het contact vooraf verliep ook goed ze heeft er alles aan gedaan om aan onze wensen te voldoen. Onze gekozen verzoek nummers heeft ze prachtig voor ons gezongen. We gaan het nooit vergeten. Een echte aanrader!!

Niels
Verified

Stijlvol en sfeervol, Myrthe maakte ons feest compleet!

Rated 5,0 out of 5
maart 16, 2023

Bijzonder blij dat we Myrthe hebben gevraagd om het diner van ons redelijk besloten friend & family feestje op te luisteren. Ze maakte er een sfeervol en smaakvol optreden van; aanwezig maar toch op de achtergrond; helder, warm en loepzuiver. We waren er met z’n 30en, allemaal muziek liefhebbers, bijzonder van onder de indruk.

Berend&Carla
Verified

Bruiloft van onze dochter

Rated 5,0 out of 5
februari 1, 2023

Lieve myrthe Wat heb jij mooi gezongen. Super bedankt voor alles. Groetjes x

Miranda
Verified

Enorm gezellig welkomstfeest

Rated 5,0 out of 5
januari 4, 2023

Wij vonden Myrthe super! Zij heeft op ons welkomstfeest de juiste sfeer gecre√ęerd, met niets minder dan positieve reacties van de gasten!

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug
Verified

geweldig

Rated 5,0 out of 5
september 6, 2022

Myrthe weet met haar geweldige stem iets extra te maken van de ceremonie. Vervolgens heeft ze tijdens het borrelmoment 3 x een half uur geweldig gezongen. Als we weer een ceremonie o.i.d. hebben weet ik wel wie ik wil laten zingen. Geweldig Myrthe en bedankt

Jeroen
Verified

Ze kan liedjes overbrengen met gevoel

Rated 5,0 out of 5
augustus 19, 2022

Myrthe heeft tijdens onze bruiloftceremonie gezongen. Wat was dat mooi! Van te voren hadden we overleg gehad. Dit verliep heel prettig. Ze denkt goed mee.

Inge B
Verified

Excellent performance during several hours at 2 different stages

Rated 5,0 out of 5
juni 21, 2022

Myrthe is able to blend in easily. She adjust her broad repertoire to the audience. Many positive reactions from the more then 350 people present.

Gerard Zwartkruis
Verified

Kerstavond privé concert

Rated 5,0 out of 5
december 27, 2021

Naast het feit dat Myrthe een erg mooie stem heeft en ontzettend vriendelijk is, was ze ook zeer flexibel en meedenkend in het bepalen van de speellijst en voelde ze het thema en het verhaal achter het optreden prima aan. Zij heeft écht bijgedragen aan een ontzettend leuke kerstavond met familie en vrienden. Ik kan Myrthe dan ook van harte aanraden!

B Muller
Verified

Iedereen was enthusiast

Rated 5,0 out of 5
juni 30, 2021

Myrthe Hendriks was als verassing geboekt voor het bruidspaar. Ze waren er heel blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar.

Joyce
Verified

Zeker een aanrader!

Rated 5,0 out of 5
juni 16, 2021

Myrthe heeft opgetreden op onze bruiloft, en wat zijn we blij dat we voor haar hebben gekozen. Communicatie verliep super vlot en ze reageerde altijd heel snel. Ze was ook bereid om wat nummers te leren voor ons die ze nog niet kende, dus ook heel flexibel. Ze heeft onze trouwfeest echt gemaakt, en wat een prachtige stem!

Cassie
Verified

Wat een leuke avond!

Rated 5,0 out of 5
maart 16, 2021

Myrthe kwam thuis zingen als verrassing voor mijn jarige vrouw. Vanwege Corona alleen voor het gezin. Vooraf heel fijn contact gehad over de gewenste nummers. Myrthe stelde zich hier heel flexibel op en wilde zelfs een paar verzoeknummers instuderen. Erg leuk! De avond zelf verlief hartstikke goed. Ze was snel ge√Įnstalleerd met goede apparatuur en maakte er een onvergetelijke avond van. Een prachtige stem en een hip repetoir. Onze dochters dansten er op los! Super gedaan, een aanrader voor iedereen die Een goede artiest zoekt! Thx voor je optreden!

Vinctent
Verified

Mooi geluid

Rated 5,0 out of 5
januari 10, 2021

Myrthe was heel vriendelijk. We hebben van te voren goed contact gehad. Het optreden was heel intiem met mooi geluid.

Dan
Verified

Heel mooi gezongen op onze bruiloft!

Rated 5,0 out of 5
juni 27, 2020

Vandaag precies een jaar geleden heeft Myrthe op onze bruiloft gezongen onder de ceremonie. Het was haar eerste bruiloft maar ze deed het echt super goed! Ontzettend mooie stem en goed afgestemd op de ruimte. Wij hebben zelf de liedjes aangedragen en ze heeft echt veel tijd ervoor genomen om alles naar onze wens te maken en goed meegedacht. Had echt niet beter gekund. Heel blij mee!

Fenna & Wim
Verified

Altijd goed

Rated 5,0 out of 5
mei 21, 2020

Wanneer Myrthe optreedt waar dan ook is de sfeer fijn en gezellig. Myrthe zingt prachtig. Speelt piano en deze combi maakt het dubbel zo leuk. Een aanrader voor muzikale gezellige zondagmiddag bij horecagelegenheid maar zeker ook bij een trouwerij, feestjes en meer. Een mooie toevoeging.

Anneke Derksen
Verified

Achtergrond muziek verzorging

Rated 5,0 out of 5
mei 20, 2020

In Restaurant Brasserie Nu te Kerk Avezaath tijdens beide Kerstdagen super goede achtergrond zang verzorgd. Geheel volgens wensen en een prachtig (Kerst,-) repertoire. Alle gasten hebben genoten en het gaf de avond een luxe gevoel. Top gedaan!

Daisy
Verified

Betoverend mooi!

Rated 5,0 out of 5
mei 20, 2020

Myrthe heeft ons al meerdere keren weten te betoveren met haar prachtige stem.

Zij zingt met veel gevoel en vol liefde en dat is te zien, horen en voelen!

SamenLoop voor Hoop Neerijnen
Verified

Prachtige stem!

Rated 5,0 out of 5
mei 20, 2020

Myrthe heeft voor Club Goud meerdere concerten verzorgd om ouderen in Coronatijd een hart onder de riem te steken en dat deed ze op een prachtige manier. Ze heeft een hele mooie heldere stem, is heel muzikaal en super betrouwbaar ūüôā Ik zou haar zo weer vragen!

Pleun
Verified

High Wine @ De Kroonprins Vianen

Rated 5,0 out of 5
mei 12, 2020

Het was super! Alles wordt tot in de puntjes goed geregeld door Myrthe. Myrthe heeft zelf alle materialen en deze worden netjes opgebouwd en afgebouwd. Alle gasten die hebben mogen genieten van haar optreden, waren enthousiast en vonden het super leuk.

Annerieke
Verified
Scroll naar boven