Welkom bij de soundtrack van jullie liefdesverhaal

Myrthe Hendriks | Bruiloft Zangeres

Live zang tijdens je bruiloft?

Je bent hier omdat je waarschijnlijk verloofd bent en binnenkort gaan trouwen. Wat leuk! Het is een tijd vol voorbereidingen en ik zou vereerd zijn om mijn stem te laten klinken tijdens jullie speciale momenten! Laten we samen het perfecte geluid vinden voor jullie trouwdag en er een dag van maken die jullie nooit zullen vergeten.

Trouwceremonie

Live zang tijdens jullie belangrijkste moment: de trouwceremonie

Jullie trouwceremonie is het hoogtepunt van jullie dag en live muziek voegt een onvergetelijk element toe aan dit bijzondere moment. Van een nummer met veel emotie tijdens de start van de ceremonie tot een knaller bij het verlaten van de zaal, ik sta graag klaar om jullie bruiloft te omlijsten met de perfecte muzikale sfeer.

Of het nu gaat om het jawoord, de ringuitwisseling of een speciaal moment van reflectie, graag zorg ik voor een begeleidende melodie voor jullie liefdesverhaal.

feestelijke momenten

Live zang tijdens jullie taartmoment, borrel, diner of feest

Het kersverse echtpaar verdient een feestelijke omlijsting en live muziek brengt precies dat naar jullie taartmoment, borrel, diner of feest. Met mijn ervaring in verschillende muziekstijlen, van romantisch tot dansbaar, creëer ik een sfeer die de liefde viert zonder de mogelijkheid om gezellig met elkaar te praten te overschaduwen.

Denk hierbij aan een sfeervolle setlist tijdens het diner, een emotionele ballad tijdens de eerste dans of verschillende uptempo hits tijdens het feest.

Een stukje over mij

Mijn naam is Myrthe Hendriks, geboren en getogen in Tiel, Gelderland. Als klein meisje begon ik al met zingen en nu, na talloze optredens en ervaring, blijf ik mijn passie volgen door jullie speciale momenten met mijn stem te omlijsten. Laten we samen jullie dag tot leven brengen met muziek die raakt en herinneringen creëert.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Ook bij last minute aanvragen denk ik graag mee!

Verrijk Jullie Kerkelijk trouwceremonie met Muziek

Jullie trouwdag omvat mogelijk ook een kerkelijke dienst die de diepere betekenis van jullie verbintenis viert. Als zangeres bij jullie ceremonie ben ik er om deze heilige momenten te omlijsten met muziek die de essentie van jullie liefde weerspiegelt.

Ik kan hierbij zingen tijdens de gebruikelijke momenten van het betreden en verlaten van de ruimte, maar ook tijdens de communie of het aansteken van de huwelijkskaars. Zo zoeken we samen naar de perfecte muzikale invulling die op de dag zelf de kerk zal vullen met prachtige galmen.

Mijn Tarieven

Sfeer Pakket

vanaf €485

Enkel live zang tijdens de receptie, borrel of het diner

Online / telefonisch introductiegesprek
Tot 90 minuten live zang
Professionele geluidsapparatuur
Extra microfoon voor het eventueel versterken van speeches

Trouwceremonie Pakket

(meest geboekt)

vanaf €450

Enkel live zang tijdens de trouwceremonie

Online / telefonisch introductiegesprek
Tot 5 gezongen gezongen nummers
Professionele geluidsapparatuur
1 verzoeknummer (overige nummers uit mijn repertoire)
Achtergrondmuziek via Spotify tijdens de entree van de gasten

Combi Pakket

vanaf €555

Live zang op twee momenten gedurende jullie dag

Alles van het Sfeer Pakket
Alles van het Ceremonie Pakket

Met het Combi Pakket worden alle elementen van zowel het Sfeer Pakket als het Trouwceremonie pakket gecombineerd om een onvergetelijke en uitgebreide muzikale ervaring te bieden voor jullie dag.

Staan jullie specifieke wensen hier niet tussen? Geen stress! Het is ook zeker mogelijk om aanpassingen te doen. Dit is altijd te bespreken. *alle pakketten zijn exclusief reiskosten á €0,30/km vanaf Tiel, Gelderland.

Hier sta ik voor

Muzikale veelzijdigheid

Met een uitgebreid repertoire kan ik inspelen op uiteenlopende muzikale voorkeuren, van ingetogen ballads tot opzwepende dansnummers.

Professionele ervaring

Met tientallen optredens en een achtergrond in verschillende muziekgenres, breng ik een hoop ervaring mee naar jullie trouwdag.

Persoonlijke benadering

Ik werk nauw met jullie samen om ervoor te zorgen dat de muziek perfect aansluit bij jullie visie en emoties voor deze bijzondere dag.

Raphaela | Kerkelijke Trouwceremonie

“Myrthes optreden op onze bruiloft was een prachtige aanvulling tijdens de kerkdienst en heeft de dag nog specialer gemaakt. Ze heeft een super mooie stem en daarmee een unieke sfeer gecreëerd. Iedereen was onder de indruk en heeft er enorm van genoten. Myrthe is vriendelijk en de communicatie vooraf liep heel soepel. Ze is erg behulpzaam, denkt mee en deed er alles aan om het optreden naar onze wensen te laten verlopen (ook ons verzoeknummer heeft ze schitterend gezongen). Myrthe is een echte aanrader!”

Estelle | Trouwceremonie

Myrthe heeft op onze bruiloft gezongen tijdens de ceremonie en wat was het prachtig. We krijgen er vandaag de dag nog complimenten over van de gasten. De communicatie verloopt altijd soepel en respectvol, Myrthe neemt alles zelf mee (inclusief een warm en rustig overkomen en gepaste humor) en zorgt er met haar warme stem voor dat je helemaal mee wordt genomen in de muziek. Een muzikaal talent is ze zeker, en zelfs dat is een understatement. Ze heeft menig gast tot tranen gebracht met haar zangtalent 😉 Ze zorgt dat ze er prachtig bij staat, controleert alle apparatuur ruim van te voren zodat alles op het moment supreme goed en snel werkt. Alles klopt tot in de puntjes en er wordt geen detail over het hoofd gezien. Ik zou Myrthe aan iedereen aanbevelen!!

Marco | Receptie

“Myrthe zong meteen de sterren van de hemel en zag er prachtig uit. Ze heeft de dag voor ons compleet gemaakt. Een aanrader voor ieder die de
bruiloft extra beladen wilt hebben. Top ook in fe communicatie en zelfs een verzoeknummer gedaan speciaal voor ons.

Niels | Trouwceremonie

“Myrthe heeft prachtig gezongen op onze bruiloft tijdens de ceremonie, afgelopen dinsdag in Hellendoorn. Een prachtige stem, iedereen was onder de indruk. We hadden ons geen betere zangeres kunnen voorstellen. Het contact vooraf verliep ook goed ze heeft er alles aan gedaan om aan onze wensen te voldoen. Onze gekozen verzoek nummers heeft ze prachtig voor ons gezongen. We gaan het nooit vergeten. Een echte aanrader!!”

Scroll naar boven