Myrthe Hendriks | Evenement Zangeres

Live zang tijdens een evenement?

Er zijn verschillende manieren waarop live muziek een evenement kan boosten. Dit kan romantische achtergrondmuziek zijn tijdens een diner, een muzikaal intermezzo wat aansluit op het thema van een zakelijke presentatie, uptempo muziek waar heerlijk op gedanst kan worden enzovoort enzovoort.

bij welke evenementen kan je mij inzetten?

Ik kan live muziek verzorgen op zowel privé al zakelijke evenementen. Het maakt hierbij ook niet uit of er een heel klein of een groter aantal gasten zal aanwezig zal zijn.

Denk hierbij aan een verjaardagsfeest, een jubileum, een opening van een restaurant of winkel, een nieuwjaarsborrel, een diner of een netwerkborrel.

Wat voor muziek is hier geschikt voor?

Ik ben trots op mijn uitgebreide repertoire, dat varieert van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits. Ik werk graag samen om de perfecte setlist samen te stellen die past bij de stijl en sfeer van jouw evenement.

Op het evenement zelf probeer ik ook altijd nog flexibel te zijn en in te spelen op de sfeer. Hierdoor kan ik op locatie vaak nog aanpassingen doen in de setlist. Ik kan wat meer klassiekers zingen wanneer de gemiddelde leeftijd bijvoorbeeld wat hoger ligt dan verwacht of ik kan wat meer uptempo nummers zingen als de gasten onverwachts toch nog even willen dansen.

Een stukje over mij

Mijn naam is Myrthe Hendriks, geboren en getogen in Tiel, Gelderland. Als klein meisje begon ik al met zingen en nu, na talloze optredens en een schat aan ervaring, blijf ik mijn passie volgen. Wie weet kan ik muzikaal iets betekenen op jullie evenement!

Neem contact op voor meer informatie

Live muziek tijdens een evenement

vanaf €450

Online / telefonisch introductiegesprek
Tot 90 minuten zang
Professionele geluidsapparatuur
Uitgebreid repertoire
Eventueel achtergrondmuziek via Spotify tijdens mijn pauzes

Staan jullie specifieke wensen hier niet tussen? Geen stress! Het is ook zeker mogelijk om aanpassingen te doen. Dit is altijd te bespreken. *exclusief reiskosten á €0,30/km.

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug | Bedrijfsevenement

“Wij vonden Myrthe super! Zij heeft op ons welkomstfeest de juiste sfeer gecreëerd, met niets minder dan positieve reacties van de gasten!”

Gerjan | Verjaardagsfeest

“Myrthe was mooi op tijd en stelde zich netjes voor. Het contact vooraf en tijdens het optreden was helemaal prima. Voor het optreden ook altijd snel reactie als er nog vragen zijn, dus dat is heel fijn. De gasten op mijn feest vonden Myrthe heel goed zingen en hebben genoten van haar optreden. Ik was zelf ook heel blij met het optreden. Vooraf kon ik de songs kiezen die zij zou zingen, dus elk nummer was ook fijn om te horen. Ze heeft echt een hele mooie stem! Voor herhaling vatbaar. Bedankt Myrthe voor je optreden!”

Berend&Carla | Verjaardagsdiner

“Bijzonder blij dat we Myrthe hebben gevraagd om het diner van ons redelijk besloten friend & family feestje op te luisteren. Ze maakte er een sfeervol en smaakvol optreden van; aanwezig maar toch op de achtergrond; helder, warm en loepzuiver. We waren er met z’n 30en, allemaal muziek liefhebbers, bijzonder van onder de indruk.”

Gerard | Bedrijfsjubileum

“Myrthe is able to blend in easily. She adjust her broad repertoire to the audience. Many positive reactions from the more then 350 people present.

Scroll naar boven