Myrthe Hendriks | Kerst Zangeres

It’s (almost) the most wonderful time of the year!

De mooiste tijd van het jaar! Tijd voor gezelligheid, lekker eten, glitters en héél veel kerstliedjes. Voor mij begint het luisteren en zingen van kerstliedjes stiekem al zodra het warme weer Nederland uit trekt. Ik kan dan niet wachten om de magie van Kerstmis weer tot leven te brengen.

Op welke momenten kunnen we live kerstmuziek inzetten?

De warme sfeer van de kerstliedjes is perfect om te zingen op de achtergrond van verschillende gelegenheden. Zo zijn de nummers wel te horen, maar kan er ook nog gezellig gekletst worden onder de gasten. Denk hierbij aan live muziek tijdens een kerstdiner, kerstborrel of op een kerstmarkt. Dit kan zowel een zakelijke als privé gelegenheid zijn.

Een stukje over mij

Mijn naam is Myrthe Hendriks, geboren en getogen in Tiel, Gelderland. Als klein meisje begon ik al met zingen en nu, na talloze optredens en een schat aan ervaring. Door het jaar heen zing ik vooral op bruiloften, maar in de december maand maken die nummers plaats voor zoveel mogelijk kerst nummers!

Neem contact op voor meer informatie

Live muziek rondom Kerst

vanaf 485

Live muziek tijdens een kerstevenement of gelegenheid

Online / telefonisch introductiegesprek
Keuze uit 30, 60 of 90 minuten zang
Professionele geluidsapparatuur

Staan jullie specifieke wensen hier niet tussen? Geen stress! Het is ook zeker mogelijk om aanpassingen te doen. Dit is altijd te bespreken. *exclusief reiskosten á €0,30/km.

Erwin | Zakelijk Kerstdiner

“Myrthe heeft prachtige kerstnummers gezongen tijdens het kerstdiner met ons personeel bij ons thuis in de boerderij. Een fijne verschijning
met mooie stem, zeker aan te bevelen. Bedankt Myrthe.”

Vanessa | Zakelijke Kerstborrel

“Ad hoc hebben wij Myrthe geboekt voor onze jaarlijkse kerstborrel. De communicatie was al gelijk super fijn. Ze reageert snel, denkt mee met onze wensen en zet een zeer gezellig optreden neer. Ze zingt prachtig en voelt goed aan wat het feestje nodig heeft. Voor een volgend kerstfeest zal ik zeker contact met Myrthe opnemen. Nogmaals bedankt!”

B. Muller | Thuisconcert Kerstavond

“Naast het feit dat Myrthe een erg mooie stem heeft en ontzettend vriendelijk is, was ze ook zeer flexibel en meedenkend in het bepalen van de speellijst en voelde ze het thema en het verhaal achter het optreden prima aan. Zij heeft écht bijgedragen aan een ontzettend leuke kerstavond met familie en vrienden. Ik kan Myrthe dan ook van harte aanraden!”

Daisy | Livemuziek in restaurant

“In Restaurant Brasserie Nu te Kerk Avezaath tijdens beide Kerstdagen super goede achtergrond zang verzorgd. Geheel volgens wensen en een prachtig (Kerst,-) repertoire. Alle gasten hebben genoten en het gaf de avond een luxe gevoel. Top gedaan!”

Scroll naar boven