Over mij

Mijn naam is Myrthe Hendriks. In 1997 geboren in Tiel, Gelderland. Waar ik momenteel nog steeds woon samen met mijn vriend Eric.

Sinds ik een klein meisje was, heb ik altijd al gezongen en het is een passie die me altijd is blijven volgen. Zo begon ik al op mijn 7e in een kinderkoor en zing ik ondertussen het hele jaar door op allerlei verschillende gelegenheden! Daar tussenin ben ik ook nog zangeres geweest in een duo en in een band, maar uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om dit pad solo te bewandelen. Op die manier kan ik precies doen waar mijn passie ligt en daarbij ook enorm flexibel zijn in mijn werk.

Naast het zingen ben ik een foodie, een enorme dierenliefhebber, vaak te vinden in de sportschool en kan ik heel erg genieten van een trip naar het buitenland.

Na al die jaren zingen blijft het elke keer weer bijzonder om te voelen wat ik kan toevoegen met live muziek. Al is het een lach, een traan, een dansmove of een moment van herinnering. Zo ga ik elke keer weer voldaan naar huis.
ZangeresMyrtheHendriks-LiveZangKasteelWoerdenBruiloft

7+

jaar ervaring

200+

verschillende nummers gezongen

5,0 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)


Scroll naar boven