Myrthe Hendriks | Zangeres bij afscheid en uitvaart

Opzoek naar live zang voor tijdens een uitvaart?

Ten eerste gecondoleerd met het verlies van een dierbare. Ik begrijp dat afscheid nemen van een geliefde een van de moeilijkste momenten in het leven is. Hoe lastig het nu ook is om een afscheid te regelen, is het een enorm mooi laatste eerbetoon.

Mijn doel is om met mijn muziek een bron van steun en troost te zijn voor degenen die rouwen.

Waarom live muziek?

Het gebruik van live muziek maakt het afscheid intiem en raakt de emoties van de aanwezigen dieper. Het biedt troost aan de nabestaanden en draagt bij aan het creëren van een gedenkwaardig laatste eerbetoon.

Tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf leef ik met jullie mee, waardoor ik oprechte emoties kan toevoegen aan de gezongen nummers.

Wat voor muziek?

Ik bespreek graag samen welke nummers de perfecte omlijsting zullen creëren. Dit kunnen rustige emotionele nummers zijn die troost bieden aan de nabestaanden of juist een vrolijk nummer wat het karakter van de overledene weerspiegelt.

Ik heb door de jaren heen een lijst van nummers opgebouwd. Hier kan uit gekozen worden, maar het is ook zeker mogelijk om zelf verzoeknummers aan te dragen.

Een stukje over mij

Mijn naam is Myrthe Hendriks, geboren en getogen in Tiel, Gelderland. Als klein meisje begon ik al met zingen en nu, na talloze optredens en een schat aan ervaring, blijf ik mijn passie volgen. Het overbrengen van emotie door middel van zang is waar mijn hart ligt.

Het zou voor mij een eer zijn om de laatst groet aan jullie dierbare muzikaal te mogen omlijsten.

Neem contact op voor meer informatie

Op welke momenten kunnen we live muziek inzetten?

Op welke momenten ik zing is volledig aan jullie, maar mochten er nog wat inspiratie nodig zijn dan hierbij wat gebruikelijke voorbeelden:

  • Tijdens de binnenkomst van de aanwezigen
  • Tijdens de binnenkomst van de kistdragers
  • Tijdens een fotopresentatie
  • Na een gedicht
  • Tijdens het aansteken van kaarsen
  • Tijdens de laatste groet langs de kist
  • Tijdens het verlaten van de ruimte

Tarief live muziek afscheid

vanaf €375

Live zang tijdens het afscheid van uw dierbare

Online / telefonisch introductiegesprek
Tot 5 gezongen gezongen nummers tijdens de dienst
Nummers gekozen uit mijn lijst of eventueel verzoekjes
Professionele geluidsapparatuur

Staan jullie specifieke wensen hier niet tussen? Geen stress! Het is ook zeker mogelijk om aanpassingen te doen. Dit is altijd te bespreken. *de prijs is inclusief BTW & exclusief reiskosten á €0,30/km.

Live audio van Grijs – Jaap Reesema

Scroll naar boven