Annuleringsbeleid

Bij het vastzetten van een datum voor een optreden (dit kan telefonisch, schriftelijk of mondeling zijn geweest) wordt er akkoord gegaan met de annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn hieronder te lezen:

Doorgeven annulering

Het optreden kan te aller tijden geannuleerd worden door de opdrachtgever. Dit moet altijd schriftelijk gedaan worden (via email, SMS of Whatsapp) en is pas officieel wanneer Myrthe een leesbevestiging geeft. Wel zitten er voor de opdrachtgever consequenties verbonden aan een annulering. Deze zijn afhankelijk van het aantal maanden voorafgaand aan de afgesproken datum.

Kosten voor de opdrachtgever bij annulering

  • Bij een annulering minder dan 4 maanden tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 30% van het afgesproken totaalbedrag.
  • Bij een annulering minder dan 2 maanden tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 50% van het afgesproken totaalbedrag.
  • Bij een annulering minder dan 1 maand tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 75% van het afgesproken totaalbedrag.
  • Bij een annulering minder dan 2 weken tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 90% van het afgesproken totaalbedrag.

Reiskosten worden hierbij niet meegenomen in het bedrag.

Annulering door opdrachtgever 

Situaties zoals slechte weersomstandigheden of COVID restricties die niet zijn opgelegd door de overheid gelden hier niet onder.

Nog vragen?