Annuleringsbeleid

Bij het vastzetten van een datum voor een optreden (dit kan telefonisch, schriftelijk of mondeling zijn geweest) wordt er akkoord gegaan met de annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn hieronder te lezen:

Doorgeven annulering
Het optreden kan ten aller tijden geannuleerd worden door de opdrachtgever. Dit moet altijd schriftelijk gedaan worden (via email, SMS, of Whatsapp) en is pas officieel wanneer ik een leesbevestiging geef.
Wel zijn er voor de opdrachtgever consequenties bij een annulering. Deze zijn afhankelijk van het aantal maanden voorafgaand aan de afgesproken datum.

Kosten voor opdrachtgever bij annulering
– Bij een annulering van minder dan 4 maanden tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 30% van het afgesproken totaalbedrag.
– Bij een annulering van minder dan 2 maanden tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 50% van het afgesproken totaalbedrag.
– Bij een annulering van minder dan 1 maand tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 75% van het afgesproken totaalbedrag.
– Bij een annulering van minder dan 2 weken tot het optreden zal er een annuleringspercentage worden gerekend van 90% van het afgesproken totaalbedrag.

Reiskosten worden hierbij niet meegerekend in het totaalbedrag.

Slechte weersomstandigheden vallen niet onder gratis annulering

Scroll naar boven