Myrthe Hendriks

Myrthe Hendriks | 25 jaar oud | Singer song-performer

slide4

Biografie

Myrthe Hendriks is een 25-jarige singer-songwriter. Zingen is haar grootste passie! Vanaf haar 14e jaar zingt ze solo, als duo en als zangeres van een rockband.

Hierdoor heeft ze inmiddels een behoorlijk repertoire opgebouwd. Op dit moment ligt haar focus op solo-optredens. Een greep uit haar optredens: Woodstock aan de Waal, de Verkadefabriek in Den Bosch, Appelpop en diverse instore optredens.

 

 

FAQ

Wat voor muziek zing jij?

Ik zing verschillende soorten muziek. Veel oude muziek van bijvoorbeeld Eva Cassidy & Fleetwood Mac. Naast al die wat oudere muziek zing ik ook veel nieuwe muziek van artiesten zoals Adèle, Ariana Grande, Sia en nog veel meer. Kortom ik zing van alles! 

Deze nummers zing ik met backing tracks die van goede kwaliteit zijn.

Waar zing jij allemaal?

Ik zing bij veel verschillende evenementen en gelegenheden. Denk hierbij aan huwelijksceremonies, huwelijksrecepties, (bedrijfs)diners, (bedrijfs)borrels, kerstdiners, kerstborrels,  maar ook uitvaarten. 

 

Hoe zit het met annuleren?

Mijn annuleringsvoorwaarden worden volledig uitgelegd onder het kopje ‘Annuleringsbeleid’. Deze link is te vinden onderaan de pagina of op de knop hieronder.

Hoe zit dat met apparatuur?

Ik bezit een eigen apparatuurset waarmee ik optreed. Deze set bevat alles wat ik nodig heb, microfoons, een mengpaneel, boxen, standaards voor de boxen, monitoren etc.  Naast een plekje om te staan en geaard stopcontact op locatie heb ik niks nodig, hierdoor kan er heel gemakkelijk op verschillende locaties een optreden worden gegeven. 

Contact

Heeft u vragen over of interesse in een boeking? Neem gerust contact op.

Klant reviews

Stijlvol en sfeervol, Myrthe maakte ons feest compleet!

5,0 rating
maart 16, 2023

Bijzonder blij dat we Myrthe hebben gevraagd om het diner van ons redelijk besloten friend & family feestje op te luisteren. Ze maakte er een sfeervol en smaakvol optreden van; aanwezig maar toch op de achtergrond; helder, warm en loepzuiver. We waren er met z’n 30en, allemaal muziek liefhebbers, bijzonder van onder de indruk.

Berend&Carla

Bruiloft van onze dochter

5,0 rating
februari 1, 2023

Lieve myrthe Wat heb jij mooi gezongen. Super bedankt voor alles. Groetjes x

Miranda
[instagram-feed]