Alle reviews

5
5,0 rating

Stijlvol en sfeervol, Myrthe maakte ons feest compleet!

5,0 rating
maart 16, 2023

Bijzonder blij dat we Myrthe hebben gevraagd om het diner van ons redelijk besloten friend & family feestje op te luisteren. Ze maakte er een sfeervol en smaakvol optreden van; aanwezig maar toch op de achtergrond; helder, warm en loepzuiver. We waren er met z’n 30en, allemaal muziek liefhebbers, bijzonder van onder de indruk.

Berend&Carla

Bruiloft van onze dochter

5,0 rating
februari 1, 2023

Lieve myrthe Wat heb jij mooi gezongen. Super bedankt voor alles. Groetjes x

Miranda

Enorm gezellig welkomstfeest

5,0 rating
januari 4, 2023

Wij vonden Myrthe super! Zij heeft op ons welkomstfeest de juiste sfeer gecreëerd, met niets minder dan positieve reacties van de gasten!

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug

geweldig

5,0 rating
september 6, 2022

Myrthe weet met haar geweldige stem iets extra te maken van de ceremonie. Vervolgens heeft ze tijdens het borrelmoment 3 x een half uur geweldig gezongen. Als we weer een ceremonie o.i.d. hebben weet ik wel wie ik wil laten zingen. Geweldig Myrthe en bedankt

Jeroen

Ze kan liedjes overbrengen met gevoel

5,0 rating
augustus 19, 2022

Myrthe heeft tijdens onze bruiloftceremonie gezongen. Wat was dat mooi! Van te voren hadden we overleg gehad. Dit verliep heel prettig. Ze denkt goed mee.

Inge B

Excellent performance during several hours at 2 different stages

5,0 rating
juni 21, 2022

Myrthe is able to blend in easily. She adjust her broad repertoire to the audience. Many positive reactions from the more then 350 people present.

Gerard Zwartkruis

Zeker een aanrader!

5,0 rating
juni 16, 2021

Myrthe heeft opgetreden op onze bruiloft, en wat zijn we blij dat we voor haar hebben gekozen. Communicatie verliep super vlot en ze reageerde altijd heel snel. Ze was ook bereid om wat nummers te leren voor ons die ze nog niet kende, dus ook heel flexibel. Ze heeft onze trouwfeest echt gemaakt, en wat een prachtige stem!

Cassie

Wat een leuke avond!

5,0 rating
maart 16, 2021

Myrthe kwam thuis zingen als verrassing voor mijn jarige vrouw. Vanwege Corona alleen voor het gezin. Vooraf heel fijn contact gehad over de gewenste nummers. Myrthe stelde zich hier heel flexibel op en wilde zelfs een paar verzoeknummers instuderen. Erg leuk! De avond zelf verlief hartstikke goed. Ze was snel geïnstalleerd met goede apparatuur en maakte er een onvergetelijke avond van. Een prachtige stem en een hip repetoir. Onze dochters dansten er op los! Super gedaan, een aanrader voor iedereen die Een goede artiest zoekt! Thx voor je optreden!

Vinctent

Heel mooi gezongen op onze bruiloft!

5,0 rating
juni 27, 2020

Vandaag precies een jaar geleden heeft Myrthe op onze bruiloft gezongen onder de ceremonie. Het was haar eerste bruiloft maar ze deed het echt super goed! Ontzettend mooie stem en goed afgestemd op de ruimte. Wij hebben zelf de liedjes aangedragen en ze heeft echt veel tijd ervoor genomen om alles naar onze wens te maken en goed meegedacht. Had echt niet beter gekund. Heel blij mee!

Fenna & Wim

Altijd goed

5,0 rating
mei 21, 2020

Wanneer Myrthe optreedt waar dan ook is de sfeer fijn en gezellig. Myrthe zingt prachtig. Speelt piano en deze combi maakt het dubbel zo leuk. Een aanrader voor muzikale gezellige zondagmiddag bij horecagelegenheid maar zeker ook bij een trouwerij, feestjes en meer. Een mooie toevoeging.

Anneke Derksen

Achtergrond muziek verzorging

5,0 rating
mei 20, 2020

In Restaurant Brasserie Nu te Kerk Avezaath tijdens beide Kerstdagen super goede achtergrond zang verzorgd. Geheel volgens wensen en een prachtig (Kerst,-) repertoire. Alle gasten hebben genoten en het gaf de avond een luxe gevoel. Top gedaan!

Daisy

Betoverend mooi!

5,0 rating
mei 20, 2020

Myrthe heeft ons al meerdere keren weten te betoveren met haar prachtige stem.
Zij zingt met veel gevoel en vol liefde en dat is te zien, horen en voelen!

SamenLoop voor Hoop Neerijnen

Prachtige stem!

5,0 rating
mei 20, 2020

Myrthe heeft voor Club Goud meerdere concerten verzorgd om ouderen in Coronatijd een hart onder de riem te steken en dat deed ze op een prachtige manier. Ze heeft een hele mooie heldere stem, is heel muzikaal en super betrouwbaar 🙂 Ik zou haar zo weer vragen!

Pleun

High Wine @ De Kroonprins Vianen

5,0 rating
mei 12, 2020

Het was super! Alles wordt tot in de puntjes goed geregeld door Myrthe. Myrthe heeft zelf alle materialen en deze worden netjes opgebouwd en afgebouwd. Alle gasten die hebben mogen genieten van haar optreden, waren enthousiast en vonden het super leuk.

Annerieke