Myrthe Hendriks

BY NIGHT

Myrthe Hendriks

BY NIGHT

Myrthe Hendriks | 21 jaar oud | Singer song-performer

slide4

Biografie

Myrthe Hendriks is een 21-jarige singer-song performer. Ze woont in Tiel en is net afgestudeerd van de HBO opleiding Communicatie-International Event, Music & Entertainment Studies in Tilburg . 

Zingen is haar grootste passie! Vanaf haar 14e jaar zingt ze solo, als duo en als zangeres van een rockband. Hierdoor heeft ze inmiddels een behoorlijk repertoire opgebouwd. Op dit moment ligt haar focus op solo-optredens. Een greep uit haar optredens: Woodstock aan de Waal, de Verkadefabriek in Den Bosch, Appelpop en diverse instore optredens. 

Socials

Socials

 

 

Events

– 25 december 2018 – Christmas Diner The SPOT Kitchen & Bar, Tiel
– 26 december 2018 – Christmas Diner The SPOT Kitchen & Bar, Tiel
– 31 december 2018 – New Years Eve diner Van der Valk, Tiel
– 26 januari 2019 – SIXX Skybar, Tiel
– 11 mei 2019 – Grietmarkt, Amerongen
– 27 juni 2019 – Huwelijksceremonie Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

 

FAQ

Wat voor muziek zing jij?

Ik zing verschillende soorten muziek. Veel oude muziek van bijvoorbeeld Eva Cassidy & Fleetwood Mac. Naast al die wat oudere muziek zing ik ook veel nieuwe muziek van artiesten zoals Adèle, Ariana Grande, Sia en nog veel meer. Kortom ik zing van alles!

Waar zing jij allemaal?

Ik zing op evenementen, privé gelegenheden, verschillende podia en ik verzorg in-store optredens. Ik maak voor elk evenement een bijpassend repertoire.

Zing je met backing tracks?

Ik zing inderdaad deels met backing tracks, maar ik begeleid mezelf ook met een keyboard. Voor elk optreden zorg ik voor afwisseling tussen nummers met een backing track en nummers op mijn keyboard. Dit zorgt voor balans.

Hoe zit dat met apparatuur?

Ik bezit een eigen kleine set waarmee ze optreedt. Deze set bevat alles wat ik nodig heb, microfoons, een mengpaneel, boxen etc.  Naast een geaard stopcontact op locatie heb ik niks nodig, hierdoor kan er heel gemakkelijk op verschillende locaties een optreden worden gegeven. Indien nodig kan er voor grote locaties apparatuur bij gehuurd worden. Prijs opgave op aanvraag. 

Contact

Heeft u vragen over of interesse in een boeking? Neem gerust contact op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.  Wanneer u snel een antwoord wenst, is bellen de beste optie.